Lene Banke Andersen den 16-01-2019
    Skolebestyrelsesmøde

Referat incl. bilag fra møde i skolebestyrelsen den 14. januar 2019.

Doris Jensen den 22-11-2018

Nu er tiden over os, hvor der kan være risiko for sne.

For at holde sig opdateret på eventuelle ruteændringer, forsinkelser eller aflysninger skal du se på NT’s hjemmeside under Trafikservice: https://www.nordjyllandstrafikselskab.dk/Trafikinfo/Trafikservice#.

Her vil forsinkelser i forbindelse med eksempelvis snevejr fremgå.

Ved spørgsmål er I altid velkomne til at kontakte Kørselskontoret på 98 45 88 88 og mail [email protected].
    Kørselskontoret

Lene Banke Andersen den 21-06-2018
    Uni-login til forældre

Forældre har mulighed for at benytte forældre-Uni-login til at logge på bl.a. forældreintra.

Med et Forældre-Uni-login kan man logge på de forældre-tjenester, der giver mulighed for det. I øjeblikket gælder det bl.a. ForældreIntra og MinUddannelse, hvor man kan følge barnets/børnenes ugeplaner og elevplaner. Fra august 2019 vil man skulle benytte Uni-Login til at logge på det nye landsdækkende system AULA, der erstatter SkoleIntra.

Uni-login virker på tværs af skoler. Hvis man f.eks. har børn på forskellige skoler, så vil det samme Uni-login virke til ForældreIntra og MinUddannelse på begge skoler.

Ved oprettelse af kode til forældre-Uni-login skal der bruges NemID. Herefter skal man kun finde sit NemID frem, hvis man har glemt sin adgangskode.
    For at oprette login vælges bjælken "Brug Uni-Login" på ForældreIntras login-side for derefter at følge anvisningen. Se vedhæftede vejledning.
  • 24-01-2019
    Samtale ·

Vælg din skoleafdeling her:

For den enkelte skoleafdeling kan du finde kontaktoplysninger mv. ved at klikke på billedet herunder: