Lene Banke Andersen den 24-06-2016

Strandby Skoleafdeling kl. 7.45
    Skagen Skoleafdeling kl. 8.00 og
    Aalbæk Skoleafdeling kl. 8.15

Efter velkomst følges de udleverede skemaer.

Doris Jensen den 23-06-2016

Kære skole

Vi står desværre i den situation, at vores leverandør er stødt ind i uventede problemer, og derfor ikke kan nå at få færdiggjort og leveret elevernes skolekort før første skoledag i august. Leverandøren forventer, at det drejer sig om en uges forsinkelse, hvilket betyder at eleverne ikke har deres skolekort den første uge efter, at de er startet i skole.

Vi informerer vognmænd og chauffører på vores busruter om, at eleverne kører helt uden rejsehjemmel i den første uge efter ferien.

Nordjyllands Trafikselskab
    Lene Banke Andersen den 18-06-2016
    Hermed de nye busplaner for Ålbæk og Strandby Skoleafdelinger i kommende skoleår samt kort over ruterne.
    (findes også på skoleporten under "Skolebusser"
    mvh
    Lene

Vælg din skoleafdeling her:

For den enkelte skoleafdeling kan du finde kontaktoplysninger mv. ved at klikke på billedet herunder: